Program 2016

Delkonferens I: Workshopspåret

Så mycket information att behandla, så många tekniska lösningar och system att kunna hantera!

Men i grund och botten är det ändå hur du mår och mötet med andra människor som påverkar hur effektiva vi är, vilken kvalitet det blir på resultatet och att alla i arbetsgruppen mår bra på vägen dit.

I år söker vi dig som har de där smarta knepen och metoderna som förenklar vardagen och ökar välbefinnandet. Vi söker dig som kan leda en workshop för att prova faktiska verktyg, metoder och övningar som bidrar till att du kan leva ut hela din potential på arbetet så att vardagen blir något som du och dina kollegor ser framemot.  

Inom denna delkonferens är det workshopformen som är styrande, att på 40 minuter låta deltagarna prova hur det kan gå till i praktiken. Här finns en unik möjlighet för dig som föreläsare på en annan delkonferens att låta åhörarna bli aktiva deltagare och ytterligare fördjupa sig inom området med praktiska övningar.

Seminarier i denna delkonferens
Delkonferensledare

Cecilia Herneheim

Masarin Consulting Group Cecilia Herneheim arbetar som konsult på Masarin Consulting Group. Hon arbetar med Förändringsledning, organisationsutveckling, ledarskap och verksamhetsutveckling.

Skicka e-post

Åsa Sikström

Masarin Consulting Group Åsa Sikström arbetar på Masarin som konsult med inriktning mot projektledning.

Skicka e-post