Program 2016

Delkonferens A: Systemförvaltning

Systemförvaltningens hjältar

Lyckade utvecklingsprojekt i all ära men det är inom systemförvaltning vi hittar vardagens hjältar! 

När systemet har landat i användarnas händer, det är då de verkliga kraven ställs på uthållighet, prestanda och kvalitet och det är fokus för årets delkonferens som tar upp frågor ur en modern systemförvaltares vardag? 

Frågorn som ligger bakom seminarierna är vilka styrkor behövs och vilka krafter råder? Har ni förändrat ert arbetssätt och anpassat er till nya förutsättningar? Arbetar ni i agila team? Hur fungerar den långsiktiga planeringen med ett agilt arbetssätt? Finns del av förvaltningsorganisationen utanför landets gränser? Har ni användarnas fokus och vet vad user experience betyder på riktigt? Börjar ni dagen med statusmöten och finns pulsmöten med i din kalender? 

Ta del av erfarenheter konkreta tips och trix från verkligheten bortom teorins tjusiga metoder och modeller!

Välkommen till årets delkonferens!

Seminarier i denna delkonferens
Delkonferensledare

Erika Svensson

Why Erika Svensson arbetar som IT-konsult och säljare på Why. Hennes uppdrag består vanligen av införande av modeller för styrning av systemförvaltning samt förändringsledning. Erika har också erfarenhet av projektledning och verksamhetsutveckling inom offentlig och skoglig sektor samt inom bank- och finansområdet. Exempel på en tidigare arbetsgivare är Sveriges riksbank. Hennes intresse för nya metoder och modeller och dess praktiska implementering gör att hon är engagerad i flera nätverk, bland annat inom Dataföreningen i Sundsvall.

Skicka e-post

Petra Hallén

CSN Petra Hallen är leveransansvarig på CSN:s IT-avdelning och har flera års erfarenhet av systemförvaltning inom kommunal, privat och statlig verksamhet. Petra har en bakgrund som socionom innan hon valde systemvetenskaplig inriktning och sökte sig till IT-branschen. Arbetsuppgifter och intresse har rört sig i gränslandet mellan IT och verksamhet och exempel på roller har varit systemförvaltare, verksamhetskonsult och business analyst.

Skicka e-post