Program 2016

Delkonferens G: Förändringsledning (arrangeras av ACMP)

Förändringledning i praktiken!

Upplever du dina kollegor, medarbetare och omgivning helt enkelt vara helt förändrings obenägna? Förstår de inte sitt eget bästa? Varför byter de inte till detta nya fantastiska arbetssätt, som dessutom råkar vara vetenskapligt bevisat? Eller… kan det vara något annat? Är det bara ett tillstånd de befinner sig utifrån de förutsättningar som råder? Hur arbetar vi egentligen med förändring av våra verksamheter och människorna i dem?

Årets delkonferens tar dig med på förändringsledning utifrån konkreta exempel och erfarenheter.

Delkonferensen arrangeras av Association of Change Management Professionals, ACMP, som en oberoende ideell internationell organisation som missionerar för att stärka förmågan kring Change Management.

Välkommen till årets delkonferens!

Seminarier i denna delkonferens
Delkonferensledare

Johan Herneheim

Masarin Consulting Group Johan har ett passionerat förhållande till förändringsledning och organisationsutveckling, och arbetar både som konsult och utbildare inom området. Han tillhör även konsultnätverket vid Gällöfsta Perlan Ledarskap där han utför uppdrag inom chef- och ledarutveckling.

Skicka e-post

Maria Widström

Improviate AB Maria Widström är ordförande för ACMP Sweden – en avdelning i ett internationellt oberoende nätverk inom Change Management. ACMP har som mål att etablera disciplinen Change Management och bygga förändringsförmåga bland sina medlemmar och intressenter. Maria är också partner på Improviate där hon verkar som konsult och utbildare inom området.

Skicka e-post

Helena Werner

Improviate AB Helena Werner är partner på Improviate. Hon är certifierad förändringsledare och har tidigare arbetat i olika linjeroller med strategiska och komplexa utvecklingsinitiativ, senast som projektportföljsansvarig inom byggbranschen. Helena brinner för att förbättra kundernas förändringsförmåga och utvecklingskraft.

Skicka e-post