Sundsvall 42, 2015

Delkonferens G: Workshopspåret

Det medvetna mötets magi

Ett möte kan vara så mycket, ett styrgruppsmöte, en fikastund med kollegorna, en föreläsning, en löneförhandling. Alla har vi varit på dessa tröga, stela ändlösa möten. Här fokuserar vi på hur du istället kan ta ledning mot ett fantastiskt, kreativt och livgivande öppet utbyte. Hur du på ett medvetet sätt skapar det där magiska mötet! 

Inom vårt workshopspår är du som deltagare ännu mer aktiv än inom de vanliga seminarierna i övriga delkonferenser. Delar av innehållet kopplar till seminarier i övriga spår. Det kan fungera så att du först deltar i ett vanligt seminarium för att sedan fördjupa dig i en workshop. På så sätt får du både bakgrund och teori samt möjligheten att prova på praktiska övningar.

Seminarier i denna delkonferens
Delkonferensledare

Cecilia Herneheim

Masarin Consulting Group Cecilia Herneheim arbetar som konsult på Masarin Consulting Group. Hon arbetar med Förändringsledning, organisationsutveckling, ledarskap och verksamhetsutveckling.

Skicka e-post

Peter Axelsson

Masarin Consulting Group Peter är konsult och delägare på Masarin Consulting Group. Utöver förändringsledning och utveckling av organisation och ledarskap är Peter intresserad av den fortsatta inre resan och utforskar brett både neurovetenskap och mystik.

Skicka e-post

S42: Workshop på Facebook