Livepodd

Under konferensdagarna onsdag 18/10 och torsdag 19/10 kommer konferensens gästpodd Killander & Björk livepodda. Killander & Björk är en podcast om digitalisering som drivs av Andreas Killander – Creative Director på Gullers Grupp och Mats Björk – Digital Strateg på Esatto.

De kommer intervjua både föreläsare och publik samt göra reflektiva summeringar under båda dagarna. Samtliga avsnitt som produceras kommer du kunna komma åt här, i konferensens app eller via deras hemsida www.killanderobjork.se.

 

Konferensens avsnitt :

 

 

Du kan också prenumerera direkt via Itunes, Android eller RSS.

 

Plats

Du hittar Killander & Björk på utställarplatsen under hela Onsdagen och Torsdagen på konferensplan/våning 3 på Quality Hotel Sundsvall. Det kommer att finnas högtalare så att du som konferensdeltagare kan lyssna direkt på plats, men det går lika bra att använda konferensappen!

 

Podden

Killander & Björk är en podd om vår (digitala) nutid och framtid. På podden pratar de om igår, idag och imorgon – ett ämne i taget. Bränslet till samtalen kommer från deras dagliga arbeten där både Andreas Killander och Mats Björk förflyttar människor, företag och institutioner in i den nya arenan som växer fram nu – den digitala.

De tror båda att skiftet vi är i nu är större än industrialiseringen. Därför pratar de – ämne för ämne – om hur några olika alternativa framtider kan se ut och vad vi kan göra idag för att förbereda oss.