Capgemini mingelpartner för årets Sundsvall42!

Vi är stolta att presentera Capgemini som mingelpartner till 2017 års bankettmingel. Att det är 30-årsjubileum för konferensen gör det lite extra roligt att även Capgemini fyller jämt i år, 50 år. Det blir ett perfekt tillfälle att fira tillsammans!

Det har varit 50 innehållsrika och utvecklande år för Capgemini och mycket har hunnit hända under företagets resa från startup till en av världens främsta leverantörer av management-, teknik- och outsourcingtjänster. Det som dock varit bestående sedan företaget grundades 1967 är grundaren Serge Kampf entreprenörsanda samt hans vision för att alltid våga utmana och testa nya saker. Därmed har innovation alltid varit centralt vilket också varit en framgångsfaktor för att Capgemini kunnat leverera lösningar som motsvarat kundernas affärsbehov samt möjliggjort konkurrenskraft i alla dessa år.

I år stärker Capgemini sitt innovationsfokus ytterligare i Sverige och lanserar Capgeminis globala plattform Applied Innovation Exchange (AIE) i Stockholm och Malmö. AIE är ett nätverk av innovationslabb över hela världen som möjliggör att expertis delas och snabbt finns tillgänglig, vilket skapar rätt förutsättningar för att tillsammans med kund skapa innovativa lösningar. I detta nätverk finns allt från de största IT- och teknikleverantörerna till akademiker och startups.

Ett annat initiativ för att gynna innovation i Sverige är mentorskapsprogrammet Coach Your Business som Capgemini lanserade tidigare i höstas tillsammans med Telia Company. Programmet är en möjlighet för startups och entreprenörer med innovativa idéer att få coachning med syfte att ta sitt företag till nästa nivå. Även på global nivå finns flera exempel på initiativ som handlar om att lyfta fram nya förmågor med spännande idéer. I samband med sitt 50-års jubileum anordnade Capgemini InnovatorsRace50 vilket är en tävling för startups där priset delas ut i Serge Kampfs ära och lyfter fram hans entreprenörskap.

Är ni intresserade av att höra mer om vad Capgemini gör inom innovation eller veta mer om hur en Capgeminileverans kan se ut? Kom och mingla under den stora jubileumsfesten den 18/10 i q.bar som finns på entréplan på Quality Hotel Sundsvall.

När: 18/10
Var: q.bar, entréplan på Quality Hotel Sundsvall

Här kan du läsa mer om Capgeminis 50års-jubileum.

Om Capgemini
Med fler än 190 000 anställda i 40 länder firar Capgemini 50 års jubileum 2017. Som en av världens främsta leverantörer av management-, teknik- och outsourcingtjänster, rapporterade gruppen i 2016 en omsättning på 12,5 miljarder Euro. Tillsammans med våra kunder, skapar och levererar vi på Capgemini verksamhets-, teknik- och digitala lösningar som motsvarar kundernas affärsbehov och möjliggör innovation och konkurrenskraft. En starkt mångkulturell organisation ger oss möjligheten att utveckla ett unikt sätt att samarbeta, the Collaborative Business Experience, som bygger på Rightshore®, vår globala leveransmodell.

Läs mer på www.se.capgemini.com

Rightshore® är ett registrerat varumärke som tillhör Capgemini.